Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksaminen Checkout-palvelulla

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Maksaminen Mash-laskulla

Lasku ja osamaksu maksutavan tarjoaa Mash Group Oyj (Y-tunnus 22379904), joka on suomalainen, julkinen osakeyhtiö ja joka on velvoitettu noudattamaan toiminnassaan Suomen lakia ja yhtiöjärjestystä. Kun maksat ostoksesi Mash laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Mash-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii.Mash lasku: Laskutuslisä 0€. Laskulla on maksuaikaa 45 vuorokautta. Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.Mash osamaksu: Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä. Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18, 24 tai 60 kuukautta. Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti. Käsittelymaksu 3,90€/kk + vuosikorko 19,90%. Ei muita kuluja. Esimerkki: Arvoltaan 2000€ ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44% maksuajan ollessa 12kk. Kokonaishinnaksi tulee 2265,75€ (sis. kaikki kulut).

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan postin välityksellä joko kirjeenä tai pakettina tai pikkupakettina riippuen tuotteen koosta ja painosta.

Nouto varastostamme Vantaalta Korsosta arkisin klo 10-16 noin kaksi tuntia tilauksesta. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Toimituskulut

2,90 € / lähetys Kirje

6,90 € / lähetys Nouto Postista tai Postin pakettiautomaatista tai Pikkupakettina kotiin toimitettuna (yli 50 euron tilaukset 0 €)

11,90 € / lähetys Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana

15,00 € / lähetys Economy-paketti muihin pohjoismaihin (3-8 päivää)

0,00 € / Nouto varastostamme: Krtek Finland, Viklotie 4-6, Vantaa (Korso)

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen sekä muihin pohjoismaihin.

Toimitusaika

Toimitusaika on normaalisti 2-3 päivää. Mikäli toimitusaika varastotilanteesta tai muusta syystä pitenee, ilmoitamme asiasta.

Palautus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota ensin Myyräkauppaan yhteyttä. Myyrakauppa.fi ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen. Myyrakauppa.fi ei lunasta postiennakolla tai ilman postimaksua lähetettyjä palautuksia.

Noutamatta jätetyt tilaukset

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä tilauksista pidätämme 13,80 euron maksun.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@myyrakauppa.fi,
- Puhelimella numerosta 020 787 1444