Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan postin välityksellä joko kirjeenä tai pakettina tai pikkupakettina riippuen tuotteen koosta ja painosta.

Nouto varastostamme Vantaalta Korsosta arkisin klo 10–16 (muina aikoina sopimuksen mukaan). Saat viestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Tilaus tulee noutaa varastoltamme viimeistään 30 päivän kuluttua tilauksesta.

Toimituskulut

3,90 € / Kirje

6,90 € / Postipaketti (yli 50 euron tilaukset 0 €)

6,90 € / Matkahuollon Lähellä-paketti (yli 50 euron tilaukset 0 €)

11,90 € / Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana

15,00 € / Economy-paketti muihin pohjoismaihin (3-8 päivää)

0,00 € / Nouto varastostamme: Krtek Finland, Viklotie 4-6, Vantaa (Korso)

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen sekä muihin pohjoismaihin.

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään pääsääntöisesti heti tilauspäivänä.

Postin ja Matkahuollon paketit ovat perillä normaalisti 1-3 päivän kuluttua tilauksesta.

Kirjeet lähetetään Economy-luokassa, ja ne ovat perillä normaalisti 4-5 päivän kuluttua tilauksesta.

Mikäli toimitusaika varastotilanteesta tai muusta syystä pitenee, ilmoitamme asiasta.

Palautus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä kunnossaan sekä alkuperäisessä pakkauksessaan. Myös kaikki tuotteessa olevat etiketit ja laput tulee olla paikoillaan. Mikäli tuotetta on käytetty, alkuperäispakkaus on vahingoittunut tai tuotteessa kiinni olleet etiketit tai laput on irroitettu, palautusta ei hyväksytä. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota ensin Myyräkauppaan yhteyttä. Myyrakauppa.fi ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen. Myyrakauppa.fi ei lunasta postiennakolla tai ilman postimaksua lähetettyjä palautuksia.

Varastolta noudettavaksi tilattu tilaus on peruutettavissa ilmoittamalla tästä meille 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Noutamatta jätetyt tilaukset

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus.

Jos Postin/Matkahuollon pakettia ei noudetaa ja se palautuu lähettäjälle, pidätämme 15€ käsittely- ja palautuskuluja asiakkaalle palautuvasta summasta.Varastoltamme noutamattomasta tilauksesta pidämme 5 €:n käsittely- ja varastointikuluja asiakkaalle palautuvasta summasta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit eivät aina kulje ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@myyrakauppa.fi,- Puhelimella numerosta 020 787 1444