Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksu pankkipainikkeilla

Pankkimaksujen maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankkimaksujen vastaanottajana tiliotteella näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Krtek Finlandilla eikä Verifone Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Myyrakauppa.fi käyttää Verifone-maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Myyrakauppa.fi toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Myyrakauppa.fi huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Verifone Finland Oy:n (0943819-9). välille. Verifone Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Verifone näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan postin välityksellä joko kirjeenä tai pakettina tai pikkupakettina riippuen tuotteen koosta ja painosta.

Nouto varastostamme Vantaalta Korsosta arkisin klo 10-16 noin kaksi tuntia tilauksesta. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Toimituskulut

2,90 € / lähetys Kirje

6,90 € / lähetys Nouto Postista tai Postin pakettiautomaatista tai Pikkupakettina kotiin toimitettuna (yli 50 euron tilaukset 0 €)

11,90 € / lähetys Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana

15,00 € / lähetys Economy-paketti muihin pohjoismaihin (3-8 päivää)

0,00 € / Nouto varastostamme: Krtek Finland, Viklotie 4-6, Vantaa (Korso)

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen sekä muihin pohjoismaihin.

Toimitusaika

Toimitusaika on normaalisti 2-3 päivää. Mikäli toimitusaika varastotilanteesta tai muusta syystä pitenee, ilmoitamme asiasta.

Palautus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota ensin Myyräkauppaan yhteyttä. Myyrakauppa.fi ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen. Myyrakauppa.fi ei lunasta postiennakolla tai ilman postimaksua lähetettyjä palautuksia.

Noutamatta jätetyt tilaukset

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä tilauksista pidätämme 13,80 euron maksun.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@myyrakauppa.fi,
- Puhelimella numerosta 020 787 1444